Om os

Firmaprofil

Power-Flex er en ISO certificeret dansk familievirksomhed, som siden 1981 har specialiseret sig i at producere og levere spændebånd af høj kvalitet til diverse formål i industrien. Flere årtiers arbejde med at skabe den rigtige løsning betyder, at Power-Flex er en stabil og troværdig samarbejdspartner – og vi bruger vores erfaring aktivt i mødet med kunder fra alle typer virksomheder. Power-Flex har været kvalitetscertificeret ISO-9001 siden 2006.

Spændebånd der holder

Hos Power-Flex ved vi, hvor afgørende det er at finde frem til et holdbart spændebånd af høj kvalitet. Derfor har vi gennem næsten 40 år arbejdet med at udvikle og levere spændebånd, som imødekommer ønsket om stor styrke og lang levetid.

Slangespændebånd

Spændebånd til industrien

Som en af markedets førende producenter har Power-Flex en lang samarbejdstradition med fremstilling og levering af spændebånd til industrielle virksomheder. Vores produktprogram rummer et bredt udvalg af både standardiserede og specialiserede spændebånd, som gør det muligt at finde det produkt, der matcher din virksomheds behov og ønsker. Vi er lagerførende indenfor stort set hele vores produktprogram i et omfang, der sikrer, at vi kan servicere og tilbyde de leveringstider som vores kunder efterspørger og har behov for. Vores egen produktion understøtter yderligere kritiske leveringstider.

Vejledning af fagfolk

Det kan være lidt af en udfordring at finde frem til de helt rigtige spændebånd, som både opfylder specifikke størrelseskrav og den aktuelle opgave. Derfor tilbyder Power-Flex altid gerne teknisk rådgivning, som sikrer, at du får nøjagtig den løsning, der passer til dit behov.

Specialløsninger

Skal du bruge et helt specielt spændebånd, som du ikke kan finde i vores standardprogram, har Power-Flex sandsynligvis en løsning. Foruden vores lagerførte standardvarer tilbyder vi at fremstille specialspændebånd, hvor der med udgangspunkt i dine ønsker og behov er mulighed for at konstruere individuelle og kundespecifikke løsninger.