Ofte Stillede Spørgsmål om Power-Flex

Hvad er Power-Flex speciale?

Siden 1981 har Power-Flex specialiseret sig i at producere og levere spændebånd af høj kvalitet til diverse formål i industrien. Flere årtiers arbejde med at skabe den rigtige løsning betyder, at Power-Flex er en stabil og troværdig samarbejdspartner – og vi bruger vores erfaring aktivt i mødet med kunder fra alle typer virksomheder. Power-Flex har været kvalitetscertificeret ISO-9001 siden 2006.

Som en af markedets førende producenter har Power-Flex en lang samarbejdstradition med fremstilling og levering af spændebånd til industrielle virksomheder. Vores produktprogram rummer et bredt udvalg af både standardiserede og specialiserede spændebånd, som gør det muligt at finde det produkt, der matcher din virksomheds behov og ønsker. Vi er lagerførende indenfor stort set hele vores produktprogram i et omfang, der sikrer, at vi kan servicere og tilbyde de leveringstider som vores kunder efterspørger og har behov for. Vores egen produktion understøtter yderligere kritiske leveringstider.

Hvem forhandler med Power-Flex?

Power-Flex har i mere end 40 år opbygget et bredt forhandlernetværk af slangespændebånd og profilspændebånd i europa og andre steder i verden.

Power-Flex's produktprogram for slangespændebånd forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Schweiz, Polen, Storbritannien, Holland, Belgien, Ungarn, Frankrig, Italien, Portugal, USA.

Vores produktprogram for profilspændebånd forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Schweiz, Polen, Storbritannien, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Portugal, USA, Australien, Vietnam.

Ønsker du at blive forhandler af Power-Flex produktsortiment er du velkommen til at kontakte os på mail: info@powerflex.dk eller telefon: +45 39 62 87 87

Hvor produceres Power-Flex spændebånd?

Power-Flex har mange års erfaring med produktion af spændebånd. I de seneste 40 år har Power-Flex produceret Power-Clamp og Power-Clip spændebånd på egne maskiner i Europa. Europæisk produktion har altid været vigtigt for Power-Flex, da vi dermed kan sikre en god kvalitet, samt stabile gode leverancer af vores varer.

Vores egne maskiner vedligeholdes og drives af vores eksterne samarbejdspartnere, som hver dag gør én stor indsats, for at sikre varernes tilgængelighed. Vores nære og langvarige samarbejde, giver ligeledes vores kunder en sikkerhed for varernes tilgængelighed og kvalitet. 

Spørgsmål til webshop

Har du spørgsmål til webshop kan du finde flere informationer og vejledninger på denne side.

Hvad er Power-Flex handelsbetingelser?

Du kan finde vores handelsbetingerlser på denne side.

Power-Flex | Produktion og salg af industrielle spændebånd